Εταιρία

H εταιρία Δ. Μπράγκατζης & ΥΙΟΙ ΟΕ με τον διακριτικό τίτλο 'THE CUP' ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1983 και δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτόματης πώλησης παρέχοντας ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις για όλους τους χώρους.

Αποτελεί μία από τις παλαιότερες, μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες εκμετάλλευσης αυτομάτων πωλητών στην Ελλάδα.Διαθέτει έναν ενεργό στόλο 1100 και πλέον αυτομάτων πωλητών και το πεδίο δράσης της είναι οι νομοί Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Κιλκίς, Δράμας, Καβάλας, Αττικής και Κορινθίας. 


Η εταιρεία εδρεύει στην Βιομηχανική περιοχή της Θέρμης, κοντά στο αεροδρόμιο 'Μακεδονία', σε εγκαταστάσεις 1800τμ όπου λειτουργούν τα κεντρικά γραφεία, η έκθεση, οι αποθήκες και το κέντρο έρευνας και τεχνικής υποστήρηξης. 


Είναι συνεργάτης της Nestle Foodservices Hellas στον χώρο του vending και της CRANE Merchandising systems στην Ελλάδα και διαθέτει όλη την γκάμα των προϊόντων τους.Μέλος του ελληνικού συνδέσμου αυτόματης πώλησης, της HEVA.


Αναλαμβάνει την μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση αυτομάτων πωλητών καθώς και την τροφοδοσία με προϊόντα και πρώτες ύλες.
Παρέχει την κατάλληλη τεχνογνωσία καθώς και τις αρτιότερες, συμφέρουσες και πιο αξιόπιστες λύσεις για κάθε νέο επαγγελματία που θέλει να μπει στον χώρο του vending.
Παρέχει επίσης τεχνική υποστήριξη πανελλαδικώς για κάθε τύπο αυτομάτων πωλητών.

Η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της THE CUP στον χώρο της αυτόματης πώλησης και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, προσδίδει την αξιοπιστία, σιγουριά και την ποιότητα υπηρεσιών που χρειάζεται.
Στόχος μας είναι η καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με γνώμονα την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, την αξιοπιστία των αυτομάτων πωλητών μας και τον σεβασμό προς τον καταναλωτή.
 
Απλά πείτε μας τις ανάγκες του χώρου σας κι εμείς θα σας προσφέρουμε την ιδανικότερη λύση.
Εμπιστευτείτε μας!

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του vending!

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της THE CUP!